Tuesday, January 1, 2008

Keskisuomen poika etelässä vol.3

Antin Turun-visiitti huipentui uudenvuodenaaton juhlintaan, joten karhua ei taaskaan säästelty. Päivä alkoi kahden maissa kaljan ja heseruuan merkeissä ja jatkui comptonleipien voimilla yön pikkutunteihin.

Antti pohtii herra Overstreetin syvällisempiä voimia alkuillasta

toisella hakureissulla sittariin päätettiin hetken mielijohteesta ostaa kahteen pekkaan rakettipakkaus. Pikku-pojan paketin nähdessämme tajusimme ettei paluuta ole... paketista kaivoimme esiin Indiseiskan ja voitonriemu oli suuri! Meillä oli nyt raketti räjäytettäväksi h-hetkellä!
Ilosta sekaisin suuntasimme seuraavaksi essin luokse pienelle visiitille. Essillä oli tarjolla saatanallista myrkkyä nimeltä booli joka sumensi huomattavasti kaikkien muistikuvia illasta.

emäntä-essi ja kulho täynnä petosta

puukkokaksoset

Essin tarjoilujen jälkeen keräsimme itseämme hetken ja lähdimme Antin ja Pojon kanssa takaisin päämajalle. Siellä odotti lämmin sauna ja ruokaa joka puhdisti lannistuneet mielemme boolin salaisista myrkyistä. Vahvistuneina ja pikku-pojan paketti kainalossa suuntasimme keskustaan päin ottamaan vastaan uutta vuotta. Matkalla testailimme arsenaalia.


Pääsimme vihdoin keskustaan, auransillan kohdalla tapasimme muut ja juhlittiin uutta vuotta.


indyseiskan maalliset jäännökset

Poliisi-sedän ilmeestä päätellen oli aika painua pehkuihin

Illan lopuksi vieraamme loittoni päämajaan päin saadakseen hetken unta ennen aamun lähtöä.Kiitos kaikesta leivästä ja huvista Antille.

1 comment:

Anonymous said...

antti elefantti yo